هر سازمان یا کار و کسب مبتنی بر شبکه نیاز به سیاستهای امنیتی دارد که مدبرانه تدوینشده باشند؛ زیرا انواع خطرات از بیرون و درون سازمان بهوسیله هکرها، رقبا و یا کشورهای خارجی، منافع سازمان را تهدید میکند.
دوره تحصیلی:
دوره دوم آموزش متوسطه› فنی و حرفهای› صنعت› گروه برق و رایانه› شبکه و نرمافزار › پایه دوازدهم
با اجرای دقیق سیاستهای امنیتی، سازمانها میتوانند تهدیدها را کاهش دهند. برنامههای سازمان برای محافظت از داراییهای سازمان شامل سرمایههای فیزیکی و دادهها و اطلاعات، از سیاستهای امنیتی استفاده میکنند. فرایند تکمیل و اصلاح سیاستهای امنیتی هیچگاه متوقف نشده، متناسب با تغییر فناوری و نیازهای کاربران بهروز میشود. راهکارهای امنیت شبکه شامل تعیین مجوزهای کاربران، آموزش کاربران برای مقابله با خطرات، تعیین معیارها و روش سنجش امنیت سازمان و مؤثر بودن سیاستهای امنیتی و بهروزرسانی آنها متناسب با اهداف سازمان و مدیریت آن است.
كتاب تجارت الکترونیک و امنیت شبکه شامل پنج پودمان با عناوین؛ پودمان 1: ایجاد کار و کسب الکترونیکی، پودمان 2: توسعه کار و کسب الکترونیکی، پودمان 3: راهاندازی مسیریاب، پودمان 4: تنظیمات امنیت شبکه، پودمان 5: نصب و راهاندازی شبکهافزارها میباشد که هر پودمان دارای یک یا چند واحد یادگیری است و هر واحد یادگیری از چند مرحله کاری تشکیل شده است.
مجموعه ویدئوهای این بخش مطابق با پودمان 4 کتاب تجارت الکترونیک و امنیت شبکه پایه دوازدهم میباشد.
در ادامه میتوانید ویدئوهای این مجموعه را تحت عناوین زیر مشاهده نمایید:
- اجازه دسترسی به میکروتیک با ping
- امنیت در شبکه
- انواع ترافیک در فایروال سختافزاری
- انواع فایروال
- ایجاد محدودیت زمانی برای کلاینت
- پویش آسیبپذیری با ابزار Acunetix
- مسدودسازی پویش درگاه میکروتیک
- مسدودسازی درگاه در فایروال ویندوز