غذادهی ماهیان یکی از مهمترین مواردی است که در مزرعه پرورش ماهی باید به آن توجه نمود، زیرا همانطور كه قبلاً بیان شد، در مزارع پرورش ماهی تنها بخشی که بیشترین هزینهها را شامل میشود، تهیه غذا میباشد. برخی از پرورشدهندگان بدون توجه به میزان غذای مورد نیاز ماهیها اقدام به غذادهی میکنند. این امر اغلب به اتلاف غذا، كاهش کیفیت آب و در نتیجه تولید نامناسب و ضریب تبدیل غذایی بالا منجر میشود. بنابراین در پرورش ماهی به شیوه صنعتی به منظور دستیابی به حداکثر رشد و بهترین کارایی غذایی از یک جیره خاص، عواملی چون میزان غذادهی (مقدار و حجم جیره)، دفعات و روشهای غذادهی باید مورد توجه واقع شوند.