برای تنظیم عرض کار کودپاش دوّار که ممکن است برای بذرپاشی هم استفاده شود، باید به شکل و وزن ذرات کود و دانههای بذر توجه کرد و متناسب با آنها عرض دستگاه را تنطیم کرد. برای تنظیم عرض دستگاه، ابتدا آن را در محیط کارگاهی یا محیط مزرعه آن را آزمایش میکنیم. برای این کار ظرفهایی در تعداد کافی و با فواصل معین قرار میدهیم. این ظرفها با توجه به پیشبینی ما از عرض کار دستگاه در فواصل معین روی زمین قرار میگیرد. دستگاه کودپاش را از بین ظرفها عبور میدهیم بهطوری که کودپاش عملیات پخش کود را انجام خواهد داد. بذرهایی که روی صفحه پاشش ریخته میشود و کودها داخل این ظرفها قرار بگیرد. بعد از عملیات کودپاشی آزمایشی، میزان کود هر ظرف را داخل لولههای آزمایش میریزیم و میزان آنها را با هم مقایسه میکنیم. اگر میزان کود در یکی از شیشهها کمتر از حد لازم باشد، یعنی کود در آن بخش از زمین یکنواخت پخش نشده است. برای جبران این کمبود در برخی از نقاط مزرعه، هنگام بازگشت از مسیر رفت، مقداری از کودپاشی را همچنان در قسمتهایی از مسیر رفت انجام میدهیم.
برای تنظیم میزان کود در هر هکتار باید به سرعت پیشروی تراکتور و عرض مؤثر دستگاه توجه کرد. برای تنظیم دستگاه بهطور عملی پوششی را اطراف دستگاه ایجاد میکنیم. این پوشش سبب میشود کودهایی که روی سطح مزرعه پاشیده شده است، داخل آن پوشش جمعآوری و مشخص میشود که در مدت زمان معین چه میزان کود توسط کودپاش روی سطح مزرعه پاشیده میشود.
برای تنظیم سرعت پی.تی.یو تراکتور این سرعت باید به 540 دور در دقیقه برسد تا کودپاش بهنحو مطلوبی کود را در سطح مزرعه پخش کند.