خامه معمولی و خامه فرادما را داریم. براساس الزامات کنترل کیفیت که سازمان استاندارد آنها را تعیین کرده است آن را کنترل میکنیم. مقداری خامه را وارد ظرف میکنیم. رنگ آن باید سفید مایل به کرم باشد. بو و طعم طبیعی داشته باشد. بستهبندی آن باید محکم و نفوذناپذیر باشد؛ طوری که خامه به بیرون نشت نکند و عوامل بیرونی هم به داخل آن نرود. درون بستهبندی یک روکش پلیمری وجود دارد که مقاوم شیمیایی است و با مواد موجود در خامه واکنش نشان نمیدهد. نشانهگذاریهای روی بستهبندی هم باید کاملا رعایت شده باشد.