هنوز هیچ مطلبی وارد نشده!
هیچ نتیجهای برای جستجوی شما یافت نشد.
آخرین عناوین
7 الی 10 روز بعد از جوانهزنی، قارچها به اندازه کافی رشد کرده و قابل برداشت است. حالا به وسیله دست یا کارد ضدعفونی شده برداشت قارچ شروع میشود. تأخیر در برداشت موجب قهوهای شدن قارچها از اطراف شده و کیفیت محصول را کاهش میدهد
بعد از گذر از مرحله هوادهی و تشکیل شدن و رشدکردن پینهدها، به مرحله برداشت قارچ میرسیم. یکی از مهمترین مراحلی که باید پرورشدهنده دقت کند که با درست چیدن، محصول سالم به مشتری داده شود. از نکات مهم این است که پرورشدهنده بداند چه قارچی زمان برداشتش رسیده
از دیگر مراحل بعد از خاک دهی، مرحله هوادهی است. 5 تا 6 روز بعد از ککینگ، مرحله هوادهی شروع میشود. در این مرحله دمای محیطی سالن از 23 تا 24 درجه سانتیگراد ظرف 3 تا 4 روز کاهش یافته و به دمای حدود 16 درجه سانتیگراد رسیده است. در این هنگام ریسهها شروع
پس از اتمام عملیات خاک دهی، واحدهای پرورش قارچ از دو روش پیروی میکنند: ککینگ و رافلینگ. در روش ککینگ بد از اتمام عملیات خاک دهی در همان روز یا فردای روز خاک دهی، چند بلوک کمپوست را که در حد مطلوبی سفید شده است از هم باز نموده، روی سطح خاک پوششی به صورت
کمپوست وارد سالن پرورش قارچ شده و شش روز در آنجا نگهداری میشود. در این مدت رنگ کمپوست تغییر میکند. بعد از آن میسلیوم قارچ وارد کمپوست میشود. در این زمان رطوبت کمپوست بین 90 تا 95 درصد است و دمای داخل آن بین 23 تا 25 درجه است. بعد از اینکه میسلیوم قارچ
استفاده از خاک پوششی در پرورش قارچ با کیفیت مهم است. خاکی که دارای شرایط مناسب باشد بر عملکرد و کیفیت قارچ تولیدی تأثیر میگذارد. خاک پوششی موجب تغییر متابولیسمی روی بافت و ریشه شده و منجر به تشکیل اندام باردهی میگردد. این خاک به عنوان تکیه گاهی برای است
7 الی 10 روز بعد از جوانهزنی، قارچها به اندازه کافی رشد کرده و قابل برداشت است. حالا به وسیله دست یا کارد ضدعفونی شده برداشت قارچ شروع میشود. تأخیر در برداشت موجب قهوهای شدن قارچها از اطراف شده و کیفیت محصول را کاهش میدهد
بعد از گذر از مرحله هوادهی و تشکیل شدن و رشدکردن پینهدها، به مرحله برداشت قارچ میرسیم. یکی از مهمترین مراحلی که باید پرورشدهنده دقت کند که با درست چیدن، محصول سالم به مشتری داده شود. از نکات مهم این است که پرورشدهنده بداند چه قارچی زمان برداشتش رسیده
از دیگر مراحل بعد از خاک دهی، مرحله هوادهی است. 5 تا 6 روز بعد از ککینگ، مرحله هوادهی شروع میشود. در این مرحله دمای محیطی سالن از 23 تا 24 درجه سانتیگراد ظرف 3 تا 4 روز کاهش یافته و به دمای حدود 16 درجه سانتیگراد رسیده است. در این هنگام ریسهها شروع
پس از اتمام عملیات خاک دهی، واحدهای پرورش قارچ از دو روش پیروی میکنند: ککینگ و رافلینگ. در روش ککینگ بد از اتمام عملیات خاک دهی در همان روز یا فردای روز خاک دهی، چند بلوک کمپوست را که در حد مطلوبی سفید شده است از هم باز نموده، روی سطح خاک پوششی به صورت
کمپوست وارد سالن پرورش قارچ شده و شش روز در آنجا نگهداری میشود. در این مدت رنگ کمپوست تغییر میکند. بعد از آن میسلیوم قارچ وارد کمپوست میشود. در این زمان رطوبت کمپوست بین 90 تا 95 درصد است و دمای داخل آن بین 23 تا 25 درجه است. بعد از اینکه میسلیوم قارچ
استفاده از خاک پوششی در پرورش قارچ با کیفیت مهم است. خاکی که دارای شرایط مناسب باشد بر عملکرد و کیفیت قارچ تولیدی تأثیر میگذارد. خاک پوششی موجب تغییر متابولیسمی روی بافت و ریشه شده و منجر به تشکیل اندام باردهی میگردد. این خاک به عنوان تکیه گاهی برای است