هنوز هیچ مطلبی وارد نشده!
هیچ نتیجهای برای جستجوی شما یافت نشد.
آخرین عناوین
در آرد بسیاری از غلات مثل گندم و جو پروتئینهایی یافت میشود که به مجموع آنها گلوتن میگویند. گلوتن مجموع دو پروتئین گلیادین و گلوترین است. گلیادین محلول در الکل است و گلوترین فقط در اسیدها و قلیاها حل میشود. این دو پروتئین متصل به نشاسته در آرد وجود
برای تعیین چگالی از هیدرومتر استفاده میکنیم. نکته حائز اهمیت در استفاده از هیدرومتر این است که قطر ظرفی را که برای چگالی سنجی انتخاب میکنیم حداقل پنج برابر قطر هیدرومتر باشد؛ زیرا نیروی کشش سطحی روی آن تأثیری نداشته باشد و فقط نیروی وزن به سمت پایین
محصول دیگری که باید کیفیت آن کنترل شود، نمک خوراکی است. دستورالعمل کنترل کیفیت آن هم از نظر مشخصات نمک و بستهبندی در پرتال اداره استاندارد و کتاب درسی موجود است. وضعیت ظاهری نمک باید سفید، شفاف و جریان پذیر باشد. بستهبندی آن هم نفوذناپذیر و واکنشناپذیر
خامه معمولی و خامه فرادما را داریم. براساس الزامات کنترل کیفیت که سازمان استاندارد آنها را تعیین کرده است آن را کنترل میکنیم. مقداری خامه را وارد ظرف میکنیم. رنگ آن باید سفید مایل به کرم باشد. بو و طعم طبیعی داشته باشد. بستهبندی آن باید محکم و نفوذ
بسیاری از ترکیبات شیمیایی ضمن تولید، پس از تولید یا بعد از تبدیل شدن به محصولات پایین دستی دچار تغییر و تبدیل شیمیایی میشوند. مثلا اگر ترکیبات کلردار باشند مثل لاستیک کلردار که در فشار و دمای بالا تولید میشوند، در واکنش هیدرولیز اچ سی ال تولید میکنند
خیلی از مواد پلیمری به فرم رزینهای مایع تولید میشوند؛ یعنی تمام مرحله پلیمرزاسیون را طی نکردند و برای قالبگیری مناسب هستند. مثل چسب سنگ که مخلوطی از رزینهای پلیاستر نیمه اشباع هست به اضافه پودر یک ماده معدنی مثل پودر سنگ یا کلسیم کربنات و رنگ که برای
در آرد بسیاری از غلات مثل گندم و جو پروتئینهایی یافت میشود که به مجموع آنها گلوتن میگویند. گلوتن مجموع دو پروتئین گلیادین و گلوترین است. گلیادین محلول در الکل است و گلوترین فقط در اسیدها و قلیاها حل میشود. این دو پروتئین متصل به نشاسته در آرد وجود
برای تعیین چگالی از هیدرومتر استفاده میکنیم. نکته حائز اهمیت در استفاده از هیدرومتر این است که قطر ظرفی را که برای چگالی سنجی انتخاب میکنیم حداقل پنج برابر قطر هیدرومتر باشد؛ زیرا نیروی کشش سطحی روی آن تأثیری نداشته باشد و فقط نیروی وزن به سمت پایین
محصول دیگری که باید کیفیت آن کنترل شود، نمک خوراکی است. دستورالعمل کنترل کیفیت آن هم از نظر مشخصات نمک و بستهبندی در پرتال اداره استاندارد و کتاب درسی موجود است. وضعیت ظاهری نمک باید سفید، شفاف و جریان پذیر باشد. بستهبندی آن هم نفوذناپذیر و واکنشناپذیر
خامه معمولی و خامه فرادما را داریم. براساس الزامات کنترل کیفیت که سازمان استاندارد آنها را تعیین کرده است آن را کنترل میکنیم. مقداری خامه را وارد ظرف میکنیم. رنگ آن باید سفید مایل به کرم باشد. بو و طعم طبیعی داشته باشد. بستهبندی آن باید محکم و نفوذ
بسیاری از ترکیبات شیمیایی ضمن تولید، پس از تولید یا بعد از تبدیل شدن به محصولات پایین دستی دچار تغییر و تبدیل شیمیایی میشوند. مثلا اگر ترکیبات کلردار باشند مثل لاستیک کلردار که در فشار و دمای بالا تولید میشوند، در واکنش هیدرولیز اچ سی ال تولید میکنند
خیلی از مواد پلیمری به فرم رزینهای مایع تولید میشوند؛ یعنی تمام مرحله پلیمرزاسیون را طی نکردند و برای قالبگیری مناسب هستند. مثل چسب سنگ که مخلوطی از رزینهای پلیاستر نیمه اشباع هست به اضافه پودر یک ماده معدنی مثل پودر سنگ یا کلسیم کربنات و رنگ که برای