X
مقالات و محتوا > نتایج جستجو
آخرین عناوین
0
46
0

فیلم آموزش علوم تجربی - پایه سوم (درس دوم: تغذیه سالم)

برای داشتن یک تغذیه سالم باید حتماً از سبزیجات در برنامه غذایی خود استفاده کنیم
گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1403/08/14
0
34
0

فیلم آموزش علوم تجربی - پایه چهارم (درس دوم: مخلوط و محلول)

دانش آموزان عزیز در این فیلم آموزشی با ویژگی‌های مخلوط‌ها و محلول‌ها آشنا می‌شوید
گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1403/08/13
0
22
0

فیلم آموزش علوم تجربی - پایه چهارم (درس دوم: منابع انرژی)

ما انرژی مورد نیازمان را چطور و از کجا تأمین می‌کنیم؟
گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1403/08/13
0
535
0

فیلم آموزش علوم تجربی - پایه ششم (درس دوم: بازیافت کاغذ)

دانش آموزان عزیز در این فیلم آموزشی با اهمیت بازیافت کاغذ و محصولات کاغذی آشنا می شوید
گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1403/08/06
0
66
0

فیلم آموزش علوم تجربی - پایه پنجم (درس دوم: تغییرات و درست کردن لبنیات)

در برخی از تغییرها مانند سوختن حبه قند، ماده اولیه به ماده جدیدی تبدیل می‌شود. پختن نان و غذا، فاسد شدن میوه و ترش شدن شیر تغییرهایی هستند که درنتیجه آن‌ها مواد جدیدی به وجود می‌آید. این تغییرها را تغییرهای شیمیایی می‌گویند
گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1403/08/06

فیلم آموزش علوم تجربی - پایه سوم (درس دوم: تغذیه سالم)

گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1403/08/14
برای داشتن یک تغذیه سالم باید حتماً از سبزیجات در برنامه غذایی خود استفاده کنیم

فیلم آموزش علوم تجربی - پایه چهارم (درس دوم: مخلوط و محلول)

گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1403/08/13
دانش آموزان عزیز در این فیلم آموزشی با ویژگی‌های مخلوط‌ها و محلول‌ها آشنا می‌شوید

فیلم آموزش علوم تجربی - پایه چهارم (درس دوم: منابع انرژی)

گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1403/08/13
ما انرژی مورد نیازمان را چطور و از کجا تأمین می‌کنیم؟

فیلم آموزش علوم تجربی - پایه چهارم (درس دوم: مخلوط های مضر)

گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1403/08/13
آیا همه مخلوط‌ها برای ما مفید هستند؟

فیلم آموزش علوم تجربی - پایه ششم (درس دوم: بازیافت کاغذ)

گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1403/08/06
دانش آموزان عزیز در این فیلم آموزشی با اهمیت بازیافت کاغذ و محصولات کاغذی آشنا می شوید

فیلم آموزش علوم تجربی - پایه پنجم (درس دوم: تغییرات و درست کردن لبنیات)

گروه محتوای رشد
گروه محتوای رشد
1403/08/06
در برخی از تغییرها مانند سوختن حبه قند، ماده اولیه به ماده جدیدی تبدیل می‌شود. پختن نان و غذا، فاسد شدن میوه و ترش شدن شیر تغییرهایی هستند که درنتیجه آن‌ها مواد جدیدی به وجود می‌آید. این تغییرها را تغییرهای شیمیایی می‌گویند

برچسب‌ها:
نویسندگان