به گزارش ایسنا، «علی اصغر فانی»، نامی آشنا برای خانواده فرهنگیان است. بعد از استعفا از وزارت آموزش و پرورش در سال ۹۵ به دانشگاه تربیت مدرس رفت و مشغول تدریس شد.
وزیر اسبق آموزش و پرورش ۶8 سال دارد و خودش میگوید نیم قرن تجربه معلمی را پشت سرگذاشته است. شاهد زنده و تاریخ شفاهی آموزش و پرورش، دوران سختی را در کردستان سالهای جنگ و بعد از آن بمباران مدارس تهران به خود دیده و هنوز هم بعد از ۳7 سال وقتی از حال و هوای کردستان میگوید اشک در گوشه چشمانش جمع میشود.
در تسخیر لانه جاسوسی هم حضور داشتید؟ خاطرهای از آن روزها دارید؟
دانشجویان مسلمان پیرو خط امام لانه جاسوسی را در سال ۵۸ گرفتند. کارکنان سفارت آمریکا اسناد را در کاغذ خردکنها ریخته بودند. کاغذها را یک میلیمتر یک میلیمتر خرد و در بشکههایی در حیاط ریخته و با لگد فشرده کرده بودند. به من گفتند که میخواهند قطعات اسناد را به هم بچسبانند. کار بسیار سختی بود. پنج دختر دبیرستانی از شاگردانم را با خودم به لانه جاسوسی بردم و آنها با دقت زنانه همه این کاغذها را به هم چسباندند. این کار چندین روز طول کشید.
۷۰ جلد اسناد از لانه جاسوسی چاپ شده که در بخش آخر آن همین سند چسبانده شده را هم میتوانید ببینید. این کار دانشآموزان در دسترسی به منابع لانه جاسوسی بود.
منبع: خبرگزاری ایسنا